luni, 16 februarie 2015

Cititor și scriitor

Caut job. Caut job pentru că asta fac mereu. Sunt într-o continuă căutare. Învăț rusa, învăț PR, am certificate de competențe de toate felurile. Dar, în sufletul meu, tot cititor, tot scriitor, sunt. Ei da, Iolanda se întoarce. Nu pot sta departe de ea. Nici ea de mine. Depresia a revenit ca un trăsnet, așa că a revenit - știu că o să sune al dracului de ciudat - și luciditatea. Acum știu. Știu tot. Știu pentru că sufăr cu ea, pentru că trăiesc cu ea, pentru că, într-un fel idiot, o iubesc și cred că dacă ar exista chiar m-aș și culca cu ea.
Știu, de asemenea, că am trecut dincolo de politică, de polemică. O, da, am polemici scriitoricești cât cuprinde, dar măcar astea sunt constructive. Culmea, a revenit Oana și nimeni nu știe că a revenit și pe o formă de blog, pe o altă platformă și că ultimii ani au schimbat-o atât de mult încât se urăște ea pe ea.
Oana nu mai dă aproape nimic în afara scrisului. Oana nu mai știe să iubească și să înțeleagă. Cumva, pe undeva, Oana e moartă, dar altă Oana încă se mai zbate pentru că mai are multe de spus. Serios. A revenit Oana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chiar dacă părerile voastre sunt contrarii vă rog să vi le exprimați cu respect.