vineri, 26 iunie 2015

Vă cer scuze, dar cerul plânge.

Era deja mort și totuși atât de frumos. Astăzi 26/06/2015 a decis să mă lase singură. Știu că îi am pe ai mei, dar cu toate astea Piți a fost viața mea, iar acum nu îmi mai găsesc calea. Aș fi fost dispusă pentru el să stau 17 ore să muncesc pe 1000 ron numai să știu că-i pot asigura tot ce are nevoie. Acum, pentru mine, contează mai puțin. Eu pot trăi și cu un minim de aer. Azi la 9:30 mi-a murit în brațe. Asta e ultima poză cu el și tot frumos e. 15 ani mi-a fost alături și de cele mai multe ori m-am dat jos din pat pentru el. Știu că mulți mă cred nebună, dar au fost perioade în care dacă nu l-aș fi avut aș fi zăcut până aș fi murit și nu mi-ar fi părut deloc rău. Dar n-am putut să-l las niciodată singur, pentru că am fost mereu unul pentru altul. Se ținea mereu după mine, uneori îl amețeam dacă aveam treabă prin casă. Nu mă scăpa din ochi, dormea doar la mine în brațe și ori de câte ori eram supărată făcea în așa fel încât să mă înveselească. Iar eu n-am fost capabilă nici să-l mai țin măcar doi ani în viață.
Te iubesc pisoiul meu frumos - și mi se rupe dacă facă greșeli, nu mai văd din pricina lacrimilor. Te iubesc și sper să fii fericit. Vei rămâne mereu cel mai special suflet din viața mea.
Poate vă par nebună, dar dacă ați iubit necondiționat și cu adevărat orice sau pe oricine pe lume știți exact ce simt. A fost ca acel copil pe care nu l-am avut niciodată. Sper să fii bine și fericit. Măcar știu că toate durerile tale au dispărut. Știu și că sunt egoistă, dar pe mine cui m-ai lăsat?













Sper doar că am făcut tot posibilul să fie fericit!

5 comentarii:

  1. Te va veghea mereu si te va astepta sa va reintalniti, cand va veni vremea! Cuvintele sunt de prisos si nu pot exprima ceea ce as vrea sa-ti spun si stiu ca orice, oricine, ar spune ceva ar fi prea putin, nu ar putea ajuta cu nimic... Fii sigura ca te-a iubit si ca a fost fericit langa tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lacrimi si atat. Un sufletel s-a dus in lumea lui. Pitzi e acum acolo unde era firesc sa ajunga candva. Daca ziua de azi a fost momentul nu putem decat sa depanam amintiri. Da...a meritat si ai facut totul pentru el iar el te-a rasplatit. Asta e. Piti vrea sa fi bine si o vei face pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumusete! Imi pare rau si nu stiu ce as putea spune potrivit pentru a va anima starea... si eu o strig pe a mea tot Piți si nu as vrea sa imaginez momentul cand si ea va pleca....Doar cine nu isi iubeste animalul poate rade ... Asteptati o perioada si dupa ...oferiti-va iubirea altei pisicute care va avea nevoie de caldura dumnevoastra . In numele lui Piti!

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa iti preiau durerea pricinuita de pierderea micutului tau prieten, dar stii bine ca legea firii se prezinta in acest fel ! IUBIM CE PIERDEM SI PIERDEM CE IUBIM ! O sa pastrezi in suflet amintirea placuta a micutului tau prieten ! Gandeste -te la noi care-ti suntem aproape deoarece
    , am trecut si noi ca tine prin astfel de momente si vei pasi ...mai usor peste durerea despartirii si bucuria amintirii despre Pitzi !!!! Fii tare iti suntem alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă mulțumesc tuturor, cine nu a trecut prin așa ceva nu înțelege ușor. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere

Chiar dacă părerile voastre sunt contrarii vă rog să vi le exprimați cu respect.